Local Livings privatlivspolitik

Behandling af dine personoplysninger omhyggeligt og er af største betydning for os hos Local Living A/S. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

Til hvilke formål indsamler og behandler vi dine personlige data?

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere tjenesteydelsen til dig. For at du kan indgå aftale med Local Living A/S enten per telefon eller på localliving.dk, har vi brug for minimum følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Alder på medrejsende børn

Det primære formål med indsamle dine personlige date er at kunne ekspedere den bestilling du har placeret ved Local Living A/S.

Vi behandler dine personlige data for at kunne give dig høj kvalitet og personlige produkter og tjenester og bedre kundeservice. Vi bruger dine personlige data til at tilbyde produkter og tjenester, sende kundeundersøgelser, besvare dine ønsker og spørgsmål, gennemføre aftaler, behandle ordrer og udføre lignende funktioner. Vi bruger også dine personlige data til kundekommunikationsformål.

For eksempel kan vi sende dig nyhedsbreve samt meddelelser om ændringer i forbindelse med vores produkter og tjenester. Vi må bruge dine personlige data til produkt- og servicemarkedsføring og markedsrejsning med dit samtykke, eller når det ellers er tilladt.

Hvor får vi dine personlige data?

Vi indsamler dine personlige data, f.eks. Når du bliver vores kunde i forbindelse med salg og brug af produkter og tjenester under marketingkampagner eller undersøgelser og under dine øvrige transaktioner med os. Med andre ord får vi kun dine data direkte fra dig.

Vi indsamler kun data om dig, der er relevante for brugen af ​​den pågældende vare og tjeneste. Du giver os oplysninger, f.eks. når du beder om tjenester, deltager i undersøgelser eller kampagner eller besvarer spørgsmål i forbindelse med de tjenester, vi leverer.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke (se vores forretningsbetingelser), således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Hvem kan behandle dine personlige data?

Medarbejderne hos Local Living A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig og som er nødvendige for at kunne betjene dig som kunde.

Til hvem oplyser vi dine personlige data?

Dine personlige oplysninger afgivet til Local Living A/S   localliving.dk videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi videregiver kun de nødvendige personlig oplysninger (navn, alder på børn og i visse tilfælde mobilnummer) til ejerne af den feriebolig I har lejet gennem Local Living A/S.

I de tilfælde vi booker fly, billeje, kokkeskole eller andre ydelser for vores kunder afgiver vi kun de oplysninger som er nødvendige for at registrere din bestilling hos vores samarbejdspartner.

Som regel behandler vi data inden for EU. Hvis vi overfører data uden for EU, vil vi sikre det tilstrækkelige niveau for beskyttelse af personoplysninger som krævet i lovgivningen, f.eks. Ved at anvende standardkontraktklausulerne vedtaget af Europa-Kommissionen.

Hvordan lagrer vi dine personlige informationer?

Vi bruger en række forskellige it-tjenester og it-systemer i vores operationer. I nogle af disse gemmes personlige data og håndteres. Vi er værner om din integritet og sikkerhed for dine oplysninger i al databehandling. Nogle systemer installeres lokalt hos os, og kun vores medarbejdere har adgang til dataene. I disse tilfælde vil der ikke blive overført til tredjemand. Nogle systemer er dog cloudløsninger eller installeret hos leverandøren og betyder, at vi overfører personlige data til leverandøren. I disse tilfælde er leverandøren vores personlige databehandler og håndterer opgaverne i henhold til den databehandlingsaftale vi har indgået med leverandøren.

Internt håndterer vi personoplysninger i vores booking- og salgsunderstøttelsessystemer. Disse systemer bruges til at levere de tjenester, du har bestilt fra os, og til at håndtere problemer og kundeservice i forbindelse med udførelsen af ​​disse tjenester.

Vi bruger eksterne leverandører til personliggørelse og analyse af brugeradfærd på vores hjemmesider og til brugernes feedback. Disse virksomheder håndterer ikke personlige data og de pågældende oplysninger er primært oplysninger indsamlet via cookies og styret på anonyme og aggregerede niveauer.

Hvordan beskyttes dine personoplysninger?

Vi beskytter dine personlige data, der udøver særlig pleje, ved at bruge passende databeskyttelses- og datasikkerhedsmetoder. Disse metoder, brug af firewalls, adgangskontrol og sikkerhedssystemer og kontrol af adgang / brugerrettigheder. Vi opdaterer løbende vores interne praksis og retningslinjer på en passende måde.

Hvor lang tid bevarer vi dine data?

Vi beholder vi dine personoplysningerne i minimum fem år efter afslutningen af ​​købet. For at kunne servicere dig fremadrettet beholder vi dine kundedata med mindre du har bedt om at få dem slettet efter 5 år. Vi overholder lovbestemte forpligtelser til at bevare data.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvordan bruger vi cookies?

På Localliving.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Vi bruger en logstatistik på Localliving.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Localliving.dk

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger cookies (små tekstfiler gemt på en enhed) for at give og videreudvikle vores tjenester. Vi bruger også cookies til at tilpasse indholdet og målmarkedsføringsindsatsen. Gennem cookies kan vi f.eks. Bedre levere i realtid og personlig service ved at vise det indhold, der interesserer brugeren. De gør det også muligt at logge ind og godkende, gemme personlige indstillinger og specifikationer, analysere effektiviteten af ​​vores hjemmeside samt forebygge svig. Når du bruger vores onlinetjenester, indsamler de fx følgende oplysninger: IP-adresse, links, du bruger, hvilke annoncer eller andet indhold du har set, fra hvilken side du kommer, og hvilken side du besøger, tidspunktet for browsing, typen af din browser eller ansøgning og anden lignende information.

Vi bruger session og vedholdende cookies. Session cookies findes kun i løbet af en session eller et enkelt besøg og slettes automatisk, når browseren er lukket. Permanente cookies eksisterer i en bestemt periode og forbliver på din computer efter udløbet af sessionen, medmindre du sletter dem selv før det. Cookies må ikke skade din enhed eller filer på nogen måde.

Du kan administrere cookies, for eksempel gennem browsers ledelsesfunktioner. Flere oplysninger om cookies findes i dokumentationen for beskyttelse af personlige oplysninger eller instruktioner for hver browser.

Hvordan framelder jeg mig Nyhedsmail?

Personlige data, der bruges til at sende nyhedsbreve, til personliggørelse og til markedsføringsformål, håndteres med samtykke fra dig. Du kan vælge at trække dit samtykke til enhver tid ved at kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, sletter vi de personlige data og afbryder behandlingen omfattet af samtykket. Du har også ret til at anmode om, at oplysningerne om dig slettes, suppleres eller rettes.

Dine rettigheder som vores kunde

Du har ret til at kontrollere oplysninger om dig selv, kræve korrektion af lagrede falske eller utilstrækkelige data og kræve sletning af data i registret unødvendigt eller forældet til forarbejdningsformål.

Du har også ret til at forbyde brugen af ​​dine data til både marketing- og opinionsundersøgelser og direkte marketingformål ved at kontakte dataansvarlige. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke vedr. opbevaring af dine persondata ved at kontakte dataansvarlig.

Hvem kan jeg kontakte vedr. mine persondata?

Den dataansvarlige hos Local Living A/S er Inge Gustafsson

Som registreret hos Local Living A/S  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til dataansvarlig hos Local Living A/S via e-mail inge@localliving.dk.

For mere information om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse er vi glade for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende personlig databehandling og beskyttelse af personlige oplysninger på: inge@localliving.dk.