Weekend i Toscana

Klar til ren afslapning? Hvad med en weekend i Toscana?

Med en weekend i Toscana får du det afbræk fra en travl hverdag, som vi alle længes efter ind imellem. Du får her muligheden for ren afslapning i en weekend og kan komme hjem med fornyet energi. Så trænger du også til lidt adspredelse? Så venter Toscana på dig. En lækker livsnyder weekend med Local Living i Toscana, sker på en kendt vingård, hvor du får lækre middage incl. vin – der er vin- og oliesmagning. Det bliver 4 dage med afslapning og forkælelse af nye smagsoplevelser!

Der er udendørs pool, hvor du har mulighed for også at nyde den smukke natur. Hvis du gerne vil have lidt nyt med hjem, så er der mulighed for en shoppingtur indtil Firenze, det ligger kun 36 km væk.

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Il Paluffo

Il Paluffo et økologisk landsted med omtanke på miljøet. På dette skønne sted midt imellem Chianti bakker finder du 4 eminente, toskanske lejligheder med egne terrasser. 

Tenuta della Selva

Imellem skov og 12 hektar olivenlund byder Tenuta della Selva dig velkommen. Her er 7 lyse lejligheder, som kan rumme 2 - 5 personer. Her er pool og mulighed for mange aktiviter, som stedet gerne hjælper med.