Villaer

Lej smukke villaer i Italien til livets unikke øjeblikke

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner. Mulighederne er mange når du lejer en villa til din næste ferie.

Klik rundt nedenfor og sæt evt. nogle krav til dine ønsker over under “mine ønsker” – på den måde får i en villa som lever op til alle jeres forventninger!

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Villa Borgonuovo +

Luksusvilla til 11 - 12 pers. Meget smuk villa på 250 m2 i nærheden af Cortona. Her er fred og ro i meget nydelige omgivelser. Stor pool med udsigt.

Casale Il Poggetto

Villa til 14 - 19 pers. i 7 dobbeltværelser og 5 badeværelser. 

Består af 3 lejligheder i selvstændigt hus (helt ugeneret) på den betydningsfulde vingård Pieve de' Pitti lidt syd for Pisa. Skøn stemning her midt i vinmarken og dejlig countrystyle. Gode vin- og oliesmagninger. Her er I i de bedste hænder!

Villa Gorgo

Stor villa til 8 personer beliggende kun 15 min fra landsbyen Ghizzano. Smukke omgivelser og dejligt poolområde. 

Casa Quercia

Dejlig villa til 4 personer med panoramisk terrasse. Villaen er en del af et feriested, hvor der er 5 swimming pools og er desuden beliggende i en nationalpark.

Casa Faggio

En enkelt indrettet villa til 6 personer. Casa Faggio er en del af feriestedet Fattorie di Celli og er beliggende i nationalparken Casentinesi Forest, så der er rig mulighed for skønne oplevelser i naturen. 

 

Donna Clara

Donna Clara er en stor og moderne villa til 8 personer med en privat have. Her er moderne komfort kombineret med traditional toscansk stemning og charme. Der hører fem swimming pools til feriestedet Fattorie di Celli, som villaen er en del af.

 

Casa Castagno

Typisk toscansk villa til 6 personer med naturskøn beliggenhed. Den er en del af et større feriested, hvor der er panoramiske swimmingpools, fitness og kunststier, så her kan man både slappe af, men også holde sig aktiv under ferien.

Casa Minelli

Dejlig villa til 6 personer, som tilhører feriestedet Fattorie di Celli, der er beliggende i en nationalpark. Hele stedet er flot restaureret, og her er rig mulighed for at kombinere aktiviteter med ren afslapning.

 

Suite Sole

Moderne suite, som er perfekt for par, der ønsker en romantisk og afslappende ferie. Der hører et skønt udendørsområde til. 

 

 

Suite Luna

Denne suite har plads til to personer og er perfekt til en romantisk og afslappende kærestetur. Den er moderne indrettet og bygget af træ, hvilket giver en hyggelig stemning.

 

 

 

Villa Aiolo

Typisk toscansk villa til 6 personer beliggende i nationalparken Casentinesi Forest. Villaen er en del af et større feriested og er omgivet af skøn natur. Der er fitnessaktiviteter på stedet, så her er god mulighed for en afvekslende ferie.

 

Casa Grano

Casa Grano er en stor luksus villa til 6 personer. Der er en skøn overdækket terrasse, hvor man kan nyde mange gode sommeraftener med dejlig mad og vin. 

 

Casa Avena

Rummelig villa til 6 personer med en storslået panoramisk loggia i Arezzo området. Her kan der tilbringes mange gode timer på sene sommeraftener med familie og venner.

 

Tenuta Fraschino, Rosmarino, Ginestra

Et kompleks bestående af tre villaer med plads til 16 personer, som er helt perfekte til familier og venner, som rejser sammen. Her kan I nyde fordelen af at bo på et større feriested, men samtidig have egen swimmingpool og masser af privatliv.