Mille Miglia eller 1000 Miglia

Et billede af en rød ældre sportsvogn i Italien med en stor folkemængde rundt om.

Hvert år i maj følges Mille Miglia af bil-entusiaster og andre med benzin i blodet. Løbet starter i Brescia, og alle deltagende biler kører ad en spektakulær rute. Den går ned gennem Toscana til Rom – og tilbage i mål i Brescia. Langs hele ruten, og især i byerne, tiljubler publikum de karismatiske deltagere, og der er en folkefest i Italien den sidste weekend i maj.

Mellem Brescia og søen Iseo ligger vindistriktet Franciacorta, der bl.a. producerer mousserende vine i verdensklasse – også med navnet Franciacorta. I området ligger nogle hyggelige hoteller i den smukkeste natur, og hele tiden er Iseo-søen med til at sætte scenen med sine bjerge, øer og hyggelige miljø omkring søen.

Med Local Living til Mille Miglia?

Vi lavede med succes en tur til Mille Miglia både i 2016, 2017 og 2018, og vi gentager oplevelsen igen i 2019. Hvis du er interesseret i at høre mere eller at deltage, er du velkommen til at sende mig en mail på inge@localliving.dk.

Følg løbet med Local Living til det 4 dage klassiske motorløb Mille Miglia med smukke, gamle sportsvogne i maj og få en oplevelse du sent vil glemme.
Det italienske motorløb er for inkarnerede bilentusiaster med benzin i blodet. Turen guides af indehaverne af Local Living fra den 15-19 maj 2019. Der tages dog forbehold for datoerne, da de ikke er 100% fastlagt endnu.

Local Livings Mille Miglia rejse er en enestående mulighed for dig, der har en passion for biler og det gode liv, og som gerne vil dele oplevelsen med ligesindede.
Det eneste du skal sørge for er transporten til Bergamo i Italien. Oplevelserne er skræddersyet til dig. Når du ankommer, skal du ikke tænke på andet end at lade dig rive med af stemningen.

Der er stadig enkelte ledige pladser på denne eksklusive rejse.
Prisen er 7.597,- pr. person inkl. 4 overnatninger, 4 x morgenbuffet, 4 middage og fantastiske oplevelser.