Mille Miglia

Mille miglia 1000 miglia

Vi gentager succesen fra 2016, 2017 og 2018. Atter mødes vi i Norditalien til 4 dage fyldt med vintagebil-oplevelser.

Local Living arrangerer denne rejse for jer livsnydere, der drømmer om at se flotte biler i smukke, italienske kulisser. Rejsen er for en lille eksklusiv gruppe på maks. 20 personer, og I vil være ledsaget af min mand og mig (Inge Gustafsson). Vi vil være sammen under hele opholdet, men det er også frit for jer at tage ud på egen hånd 🙂

Rejsen har Mille Miglia i Brescia og vindistriktet Franciacorta ved Iseo-søen som hovedattraktionerne krydret med vinsmagning, mad og naturoplevelser.

Hvert år i maj følges Mille Miglia af mange bil-entusiaster og andre med benzin i blodet langs den 1000 mil lange rute. Det legendariske billøb med ca. 450 deltagene biler starter i Brescia, og alle kører ad en spektakulær rute ned gennem Toscana til Rom – og tilbage i mål i Brescia i løbet af 3 dage.

Mellem Brescia og Iseo-søen ligger vindistriktet Franciacorta, der bl.a. producerer mousserende vine i verdensklasse – også med navnet Franciacorta. I området ligger hyggelige hoteller i den smukkeste natur, og Iseo-søen er med til at sætte scenen med sine bjerge, øer og idylliske miljø omkring søen.

 

Rejsen kan kun bookes fra d. 15 – 19/5, 2019. Skriv dig op på venteliste nu ved at skrive til inge@localliving.dk. Bestillinger modtages nu! Det er ikke muligt at afbestille denne rejse.

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Ingen resultater af din søgning

Det kan skyldes:

  • ikke muligt at booke den ønskede periode (husk at det oftest er lørdag – lørdag i højsæsonen)
  • ingen ledige ferielejligheder i perioden
  • ingen ledige ferielejligheder på det ønskede sted
  • ingen ledige ferielejligheder i den ønskede kategori

Vær venlig at gentage søgningen og at ændre dine kriterier.