Local Living Teambuilding

Med Local Living Teambuilding har du muligheden for at styrke jeres fællesskab i fantastiske rammer væk fra dagligdagen. Stadig oftere er gruppens samarbejde og dynamik altafgørende og derfor en vigtig brik at have optimeret. Local Living Teambuilding gør alt for at styrke og forbedre jeres forhold og kompetencer, og vi inddrager bl.a. den italienske naturs alsidighed hertil. Med effekt for øje er Local Living Teambuilding det oplagt valg. Vi kan inddrage vores samarbejdspartnere til at lave cykelture, vandreture, malerkurser, vinsmagning, kokkeskole – alt, hvad I kan tænke jer for at opnå målet med turen.

Igennem årene er det blevet til mange arrangementer, og ikke 2 har været ens. Måske ønsker I en stor villa, hvor I kan lægge strategier – og vi krydrer med vinsmagning og kokkeskole, eller som et stort konsulentbureau ønskede – en vandretur igennem Cinque Terre gennem vinmarker med udsigt til Middelhavet. Vi sørgede for vandrekort, de kulinariske oplevelser (incl. en luksus-picnic med spumante), overnatningssteder, transport af bagage og transfer til og fra lufthavnen.

Hvert arrangement skræddersyes efter jeres behov, så skriv endelig en mail til mig på inge@localliving.dk, så lægger jeg de perfekte rammer for jer.

 

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Antico Casale di Scansano

Dette var oprindeligt en landejendom fra 800-tallet. I tilknytning til det fashionable hotel med utrolig flot beliggenhed, er der nyere lejligheder med egne terrasser. Wellnessafdeling, riding i nærheden og fantastisk restaurant.  

Borgo Iesolana

Et usædvanligt smukt landsted med 11 ferielejligheder. Elegante faciliteter midt i et smukt område tæt på Arezzo. 2 store pools og dejlige terrasser midt i vindistrikt. 

Castello di Modanella +

Castello di Modanella er et fornemt vinslot beliggende midt i Toscana lidt øst for Siena. Slottet er stedets midtpunkt med dejlig restaurant og vinkælder, mens ferieboligerne ligger spredt i området max. 1 km fra slottet.

Tenuta Roberto

Foruden den skønne beliggenhed ca. 18 km fra Firenze og midt i dejlig natur, er hovedattraktionen her vin og mad. Robertos egen restaurant serverer traditionel toscansk mad baseret på lokale råvarer. Uhm...

Castellare di Tonda

Castellare di Tonda er et mekka for jer, der gerne vil have stilfulde lejligheder i smukke omgivelser samtidig med et væld af aktivitetsmuligheder. 12 landhuse er indrettet med ferielejligheder. Montaione tæt på San Gimignano og Pisa. 

Locanda Le Piazze

Helt igennem luksus og raffineret boutique hotel med 17 værelser og egen økologisk restaurant. Pool og beliggende midt i vinmarkerne 6 km fra Castellina in Chianti. 

Fattoria San Pietro

Skønne lejligheder blandt vinmarker og olivenlunde i kort afstand til historiske San Gimignano. Der er restaurant på stedet, hvor egen produktion indgår som ingredienser i traditionelle toscanske retter.