Local Living Sicilien

Local Living Sicilien

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Agriturismo Sant Elia

Ualmindeligt behageligt landsted med lejligheder med egen terrasse og lille udendørs køkken. Stor pool og hjemmelavet morgenmad i restauranten. Ligger i nærheden af den charmerende by Siracusa. 

Arcudaci Agriturismo

Familiært og landligt er nøgleordene for Arcudaci agriturismo, der ligger i nærheden af Trapani i den vestlige del af Sicilien. 10 værelser, fantastisk, hjemmelavet mad, stor pool, rideture og uforgemmelig natur. 

Baglio Maria Stella

Hyggeligt landsted indrettet i en "baglio" på Øst-sicilien. Egen seriøs produktion af jomfruolivenolie, vin, frugt og grønt. Smukt landskab og tæt på mange af de vigtigste seværdigheder på Sicilien: Erice, Trapani og Segesta. Egen restaurant. Stor pool. 

Villa Olivastro

Villa Olivastro er en rummelig og minimalistisk indrettet villa med plads til 6 personer. Beliggende tæt på attraktiv by og med betagende udsigt.

Villa Le Sorbe

Villa Le Sorbe er en skøn villa med seks soveværelser med plads til 12 personer. Oplagt til delevilla, da der er to selvstændige huse. Dejligt poolområde med udsigt til de Lipariske Øer, og er beliggende ca. 50 km fra Cefalù. 

Casato Licitra

Værelser af forskellige størrelser og typer i det sydøstlige Sicilien. Restaurant med sicilianske specialiteter og andre skønne retter. Hestestalde med mulighed for ridning i den omkringliggende natur.

Villa la Fiumara

Villa til 6 - 12 personer beliggende kun 2 timer fra Palermo. Her er masser af fred og ro, og det er et oplagt sted for natur- og kunstinteresserede.

Cicladi +

Nye og komfortable lejligheder til 4 - 6 personer med panoramaudsigt tæt på Palermo. Smuk beliggenhed i citrusplantage og kun 100 m fra stranden. Masser af sportsaktiviteter i nærheden.

Villa Hena

Dejlig villa med eminent beliggenhed, hvor der er plads til 8 personer. Stor saltvandspool og overdækket område til spisning udendørs. Godt udgangspunkt for sightseeing.