SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Costa Morroni

Klods op ad Cinque Terre ligger det idylliske Costa Morroni. Det bliver simpelhen ikke bedre på disse breddegrader, hvor vi ellers ikke kan finde steder med pool. Helt nye lejligheder med egen terrasse eller have, udsigt til grønne skove, grill, cykler og ja - det hele!

Villa Beuca Cogoleto

Villa Beuca er et nyere resort beliggende på Blomsterrivieraen og midt i grønne og rolige omgivelser. Beuca er højt beliggende og består af 50 ferielejligheder med stor, fælles pool. Der er 1,5 km til stranden. 

Cielo E Mare +

Dette er en lille enklave af 8 lejligheder i Lemeglio ved Moneglia i Ligurien. Smukkere udsigt er ikke muligt. 2 km til havet.  

Villa Giada Holiday Club +

Villa Giada er et ferieparadis for børnefamilier, der gerne vil have både pool og sandstrand, tæt til god restaurant og mange aktiviteter for børnene. 2,5 km til stranden ved Imperia. Frodigt og hyggeligt sted. 

Agriturismo Borgo Ameno

Borgo Ameno er et lille og hyggeligt agriturismo i Ligurien i nærheden af Imperia tæt på byen Casanova Lerrone. Egen seriøs produktion af olivenolie. Restaurant på stedet. 15 km. til havet. 

Antico Casale

Antico Casale i det østligste Ligurien - et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Agriturismo Le Morghe

Smukt beliggende agriturismo i Ligurien med egen produktion af vin og olivenolie. Her er 2-værelses lejligheder med egen terrasse eller balkon. Dejligt poolområde med underholdning og stor restaurant. 

Casavacanze I Cormorani

Et stort, velholdt resort med 45 lejligheder i et stille område i udkanten af Loano i Ligurien. Her er I ca. 700 m fra havet og bykernen, og der er ca. 400 m. til de nærmeste butikker. 

Casa Vacanze Il Borgo di Campi +

Il Borgo di Campi ligger i udkanten af Cinque Terre og er noget helt, helt for sig. Stedet ligger klinet til bjergvæggen i 270 meters højde, og der er en helt formidabel udsigt overalt fra lejligheder, restauranten og terrasserne over havet. 

Liguria Village +

En perle i den liguriske riviera. 1- og 2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. 4 swimmingpools og tæt på stranden. Skøn restaurant med mad for enhver smag. Kids Club for børn i sommermånederne.