Villaer

Villaer i Italien

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool, til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner.

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Villa Borgonuovo +

Luksusvilla til 11 - 12 pers. Meget smuk villa på 250 m2 i nærheden af Cortona. Her er fred og ro i meget nydelige omgivelser. Stor pool med udsigt.

Villa Gorgo

Stor villa til 8 personer beliggende kun 15 min fra landsbyen Ghizzano. Smukke omgivelser og dejligt poolområde. 

Villa Giare

Dejligt toskansk landsted i hjertet af Toscana nær Arezzo og Cortona. Dette nyrenoverede landsted er perfekt til at holde familieferie sammen

med egen privat pool, skøn have, flere hyggelige små terrasser omkring villaen og mange spændende aktiviteter og udflugtsmuligheder i området. 

Bellavista di Mammi +

Pragtfuldt beliggende villa i det sydlige Toscana. Perfekt til en familie på 4 personer eller til to par.

Her er fredelig landlig idyl, smukt udsigt og ikke mindst en gennemrenoveret og moderne villa med alle bekvemmeligheder.

 

Villa Chiara +

Dejlig familievilla til 10-14 personer med egen pool og have nær Cortona. Perfekt til flere familier, da villaen er delt op i tre lejligheder.

Fredfyldt beliggende midt i olivenlund og med smuk udsigt over Valdichianadalen. Perfekt fund for pengene.

Villa Topazio +

Smuk og smagfuld villa i det sydlige Toscana med plads til 10 personer. Privat pool, have og flere små terrasser placeret om villaen.

Perfekt som delevilla for to familier. Her er rendyrket Toscana for alle pengene!

Villa Farnia

Stor nyopført villa med dejligt poolområde nær Cortona med plads til 13 personer i 3 lejligheder.  Perfekt beliggende for udflugter i området .

Villa Santa Caterina +

Villa til 14 personer

Villa Santa Caterina er en ualmindelig flot villa på 300 m2. Moderniseret af arkitekt. Stort, eksklusivt område med overdækket spiseplads og pool med fantastisk udsigt. Selvstændigt anneks.

Villa Il Tinaio

Villa til 22 pers.
Il Tinaio er virkelig en enestående villa og meget stilfuldt indrettet. Her er god plads til 22 pers. med de 10 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser og et væld af gode fællesområder.

Casa al Pozzo

Villa til 4 - 5 personer.

Charmerende og smukt indrettet stenhus beliggende i det smukke Chianti-distrikt. Fuldstændigt privat område og alligevel i nærhed til by. Flot indretning og egen pool.

Villa La Sovrana

Villaen er på 180 m2 med plads til 10 personer – 5 dobbeltværelser og 3 badeværelser. 
Nyligt renoveret i original toscansk stil. Stille og rolig beliggenhed med en skøn udsigt ud over landskabet. Fin terrasse ved poolen.

La Pergola

Hus til 8 personer.

I byen Scalvaia ligger dette lille hus, der restaureret og har privat pool og have. Scalvaia er en meget lille landsby med ca. 70 indbyggere og beliggende i et smukt landskab domineret af store skove, der breder sig over bakke og dale. I byen er der en lille fødevarebutik, en bar, en god restaurant og et pizzeria. Alt i gåafstand fra huset.

Podere la Silva +

Villa til 10 - 12 pers. 5 dobbeltværelser. 
Podere la Silva er et charmerende stenhus på 200 m2 med plads til 12 personer, beliggende på en fredfyldt skråning med en skøn udsigt og omgivet af haven med oliventræer ca. 65 km syd for Siena. En af vor billigste villaer.