Villaer

Villaer i Italien

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool, til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner.

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Villa Borgonuovo +

Luksusvilla til 11 - 12 pers. Meget smuk villa på 250 m2 i nærheden af Cortona. Her er fred og ro i meget nydelige omgivelser. Stor pool med udsigt.

Villa Gorgo

Stor villa til 8 personer beliggende kun 15 min fra landsbyen Ghizzano. Smukke omgivelser og dejligt poolområde. 

Villa Santa Caterina +

Villa til 14 personer

Villa Santa Caterina er en ualmindelig flot villa på 300 m2. Moderniseret af arkitekt. Stort, eksklusivt område med overdækket spiseplads og pool med fantastisk udsigt. Selvstændigt anneks.

Villa Il Tinaio

Villa til 22 pers.
Il Tinaio er virkelig en enestående villa og meget stilfuldt indrettet. Her er god plads til 22 pers. med de 10 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser og et væld af gode fællesområder.

Casa al Pozzo

Villa til 4 - 5 personer.

Charmerende og smukt indrettet stenhus beliggende i det smukke Chianti-distrikt. Fuldstændigt privat område og alligevel i nærhed til by. Flot indretning og egen pool.

Villa La Sovrana

Villaen er på 180 m2 med plads til 10 personer – 5 dobbeltværelser og 3 badeværelser. 
Nyligt renoveret i original toscansk stil. Stille og rolig beliggenhed med en skøn udsigt ud over landskabet. Fin terrasse ved poolen.

La Pergola

Hus til 8 personer.

I byen Scalvaia ligger dette lille hus, der restaureret og har privat pool og have. Scalvaia er en meget lille landsby med ca. 70 indbyggere og beliggende i et smukt landskab domineret af store skove, der breder sig over bakke og dale. I byen er der en lille fødevarebutik, en bar, en god restaurant og et pizzeria. Alt i gåafstand fra huset.

Podere la Silva +

Villa til 10 - 12 pers. 5 dobbeltværelser. 
Podere la Silva er et charmerende stenhus på 200 m2 med plads til 12 personer, beliggende på en fredfyldt skråning med en skøn udsigt og omgivet af haven med oliventræer ca. 65 km syd for Siena. En af vor billigste villaer.

Villa Molino

Luksusvilla til 8 personer
Gammel gennemrestaureret vandmølle på 300 m2. Restaureringen blev færdiggjort i 1998. Sammen med et gammelt kloster fra det 12. århundrede er det et af de vigtigste historiske fund i området.

Villa La Cappella +

8-12 personer
Beliggende mellem Abbey of San Galgano og Chapel of Montesiepi finder man Villa Capella, som er restaureret med respekt for husets originale struktur og tilført alle moderne bekvemmeligheder.

Villa Bibbianello +

Villa til 10 pers. Denne elegante villa blev i 2005 designet og totalt ombygget af det italiensk/engelske arkitektejerpar, så det nu er en meget nutidig udgave af en klassisk toscansk villa.

Villa Belvedere +

Villa til 8 pers.

Med intet mindre end betagende udsigt ligger denne hyggelige villa omgivet af skov og vinmarker. Kun 15 km. fra San Gimignano. 

Villa Sasso Canaldo

En dejlig villa til 9 personer med det smukkeste interiør, vi længe har set og med antik italiensk havearkitektur. Beliggende i gåafstand til pittoresk by med restauranter. Deler pool med 3 ferielejligheder.