Local Living Umbrien

Local Living Umbrien bringer dig helt ind i Italiens grønne hjerte. Umbrien ligger øst for Toscana og minder meget om søsterregionen blot er her færre turister og endnu flere naturoplevelser. Oplev Trasimenosøen på nært hold, en af regionens mange hyggelige middelalderbyer – Perugia, Orvieto, Trevi, Spoleto… og Assisi med sin fabelagtige domkirke eller måske blot en picnic med skinke og hjemmebrygget vin fra en Local Living vingård. Vandretur eller cykeltur i Monte Sibillini, som er noget af den smukkeste natur, man finder i Italien. Umbrien har ufattelige muligheder og med Local Living Umbrien går du ikke glip af én oplevelse. Husk nu at smage trøflen!

 

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

La Torriola +

Et charmerende agriturismo, der producerer vin og koldpresset ekstrajomfru olivenolie - i nærheden af Todi. Stedet består af 5 hyggelige lejligheder med egne terrasser. Masser af natur.

Forte Sorgnano

Forte Sorgnano er et højt-beliggende (450 m.o.h) og stemningsfuldt, familiedrevet landsted i hjertet af det grønne og frodige Umbrien mellem Perugia og Assisi. Her er 10 lejligheder med egne terrasser. Restaurant, stor pool og mange sportsaktiviteter. Stille..

Le More +

11 skønne lejligheder i hjertet af Umbrien tæt på Trasimenosøen. Mulighed for udflugter til cykel eller hest. For jer der kan lide ro og fred på et veldrevet agriturismo.  

Agriturismo Case Graziani

Skønt familieejet landsted med 9 lejligheder i forskellig størrelse (4-9 personer) i hjertet af Umbrien. Hyggeligt sted og meget børnevenligt med stor pool, dejlig have og legeplads.

Mulighed for at deltage i olivenhøsten i november måned og at komme på madlavningskursus (min. 6 - 8 personer og udenfor højsæsonen).

Le Terre di Giano

Med sin beliggenhed i nærheden af den umbriske by Paciano tæt på Trasimeno søen, er dette landsted placeret i et specielt interessant landligt og kulturelt område. Gåafstand (ca. 2 km) til byen og charmerende restaureret landsted. 

Podernovo

Landsted med betydelig vinproduktion i den sydlige del af Umbrien. Podernovo tilbyder nydelige ferielejligheder med skønne terrasser. Her kan man nyde at grille midt i stilheden, mens børnene bader i poolen i haven. 

Poggio della Rosa +

Dette skønne hus er beliggende i nærheden af Amelia, en malerisk lille by i det sydlige Umbrien. Fra huset er der en dejlig udsigt mod Amerini og Sabini bjergene og ud over olivenlundene ned mod Tiber dalen.

Fontanelle

Landstedet Fontanelle er et nydeligt stenhus oprindeligt bygget på 1600-tallet og for nylig restaureret. Det ligger ca. 500 meter over havets overflade og har en smuk udsigt over de grønne bakker og dalen nedenfor. 5 lejligheder af høj kvalitet midt i skøn natur og tæt på spændende små byer. 

Podere Luchiano +

Lille, veldrevet landsted med egen produktion af oliven, olie og honning. 3 lejligheder, der kan lejes samlet til 13 pers. Dagudflugter til Rom. Men ellers skal I bo her, hvis I kan lide udsigt og stilhed. 

Castagna Alta

Castagna Alta er en lille perle med 7 ferieboliger i Umbrien. I det grønne bakkede landskab mellem Perugia, Gubbio og Assisi ligger dette hyggelige feriested midt i naturen. Tæt på lille landsby med indkøbsmuligheder. 

Villa dei Mandorli +

Villa til 8 pers. 4 dobbeltværelser og 3 badeværelser. 

Villa dei Mandorli ligger midt i naturen - i fred og ro - 10 km udenfor Panicale i Umbrien. Der er panoramaudsigt over det grønne, bølgende landskab så langt øjet rækker. 

Poderaccio

I det grønne Umbrien ikke så langt fra Trasimenosøen og Perugia ligger Poderaccio. Meget børnevenligt og fredfyldt sted. Vandrestier, kokkeskole og boldbane. 4 lejligheder.