Catering og kokkeskole

Local Living kan tilbyde vores gæster en fantastisk oplevelse – en lokal italiensk kok – der laver mad helt efter eget ønske i jeres landhus i Toscana. Han laver alt fra middag til 2 til mad til større grupper. Prøv ægte toscansk mad i de rette omgivelser.

Catering – 100% nydelse

Her er tale om en helt unik oplevelse. I kan nyde ferien i fulde drag, og lade kokken arbejde i jeres “eget” køkken på landstedet. Når maden er klar, kaldes I til bords, og der vil blive kræset for jer med de dejligste toscanske retter.

Menupriser fra EUR 30 pr. person for en 3 retters menu incl. råvarer, husets vin, vand, borddækning og kørsel (max. 1 times kørsel fra Siena). Forkæl jer selv, uden at det sprænger feriebudgettet.

I bestiller kokken ved at kontakte engelske Emily fra “A Tuscan Table” på telefon+39 3896861353 eller på www.atuscantable.com.Sig, at I kommer fra Local Living. Eller bestil det hos Local Living ved at sende os en mail med ønsket dato, antal personer og budget.

Kunderne udtaler sig:

“Vi havde en dejlig kokkeoplevelse med Emily, der hurtigt med sit gode humør skabte en afslappet og glad stemning. Emily er professionel og godt organiseret, og vi fik en velsmagende 4-retters middag efter anstrengelserne med at lave den. Da Emily forlod os under desserten, havde hun ryddet alt op, så vi kunne læne os tilbage og fortsætte med at nyde aftenen. Herligt.”

Locht – juli 2011
Kokkeskole i “egen” lejlighed – ca. 4 timer

Kokkeskolen foregår i jeres landhus, hvor I lærer at lave en komplet menu består af antipasti, forret, hoveret, tilbehør og en dessert. I afslutter kokkeskolen med at nyde hele middagen i jeres egne omgivelser på landstedet. Prisen er afhængig af menuen, I vælger, og eksempelvis kan I få kokkeskole incl. tilberedning af egen pasta til ca. 600.- pr. person. Bestil hos Local Living, og vi klarer alle det praktiske med kokken. Vi har brug for at vide antal personer, budget og tidspunkt. Prøv det – og få en oplevelse, der rækker langt ind i køkkenet i Danmark.
Kokkeskole afholdt i Danmark d. 13 marts, 2010.

I forbindelse med udgivelsen af Local Livings kogebog afholdte vi en eksklusiv kokkeskole for Local Livings gæster.

Vi lærte at tilberede et lækkert måltid under kyndig vejledning af vor kok Emily, der kom til Danmark udelukkende for vores skyld, og vi nød at spise det tilberedte måltid sammen i smukke omgivelser i Aarstidernes skønne ejendom Barritskov

Tilmeld jer til næste kokkeskole på inge@localliving.dk.